• ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

    Καλλιτεχνικά Εργαστήρια

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

O Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου συνεχίζει να προσφέρει σε μικρούς και ενήλικες εναλλακτικές προτάσεις καλλιτεχνικής έκφρασης, με στόχο την ανάπτυξη και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους, με τη λειτουργία εργαστηρίων:

Ζωγραφικής
Φωτογραφίας
Χαρακτικής
Καλλιτεχνικής Κεραμικής
Αγιογραφίας και
Θεάτρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί τμήμα ζωγραφικής για νήπια κάθε Σάββατο 10:00 – 10:45. Οι αιτήσεις θα γίνονται μέσα από το ίδιο link (Πατήστε το παρακάτω κουμπί Αίτηση Εγγραφής).

Εάν το πάθος σου είναι να αιχμαλωτίζεις τη στιγμή και ενδιαφέρεσαι να μάθεις πώς να δημιουργείς μοναδικές φωτογραφίες, σε καλωσορίζουμε στο Εργαστήρι Φωτογραφίας του ΔΟΠΑΡ με την Υρώ Χρυσάνθου (Πτυχιούχο Φωτογράφο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής).

Στο πλαίσιο της επιμορφωτικής δράσης διοργανώνουμε Σεμινάρια φωτογραφίας. Ο ΝΕΟΣ φωτογραφικός κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο 2022. Τα Σεμινάρια θα γίνονται κάθε Τρίτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή και ώρα 18:00-19:30, σε δύο κατευθύνσεις:

Α) Διαδικτυακά στο θεωρητικό σκέλος μέσω υπερσύγχρονης πλατφόρμας
Β) Δια ζώσης στις πρακτικές εφαρμογές

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συμπληρώστε την αίτηση που θα βρείτε παρακάτω, πατώντας το κουμπί «ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ»

Photo Seminars

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, οι εγγραφές ξεκινούν από 09 Δεκεμβρίου 2021. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, Διαγοριδών 3 και θα ξεκινούν με την ολοκλήρωση των εγγραφών. Συμπληρώστε την αίτηση.

Τιμοκατάλογος εργαστηρίων Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

  • Τέλος εγγραφής 15,00 €
  • Δίδακτρα 15,00 € μηνιαίως ανά μαθητή

Για την αποφυγή της μετάδοσης Covid -19 οι πληρωμές θα γίνονται στους κάτωθι λογαριασμούς του Οργανισμού, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, το μήνα που αφορά και το καλλιτεχνικό εργαστήρι που παρακολουθεί.

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR62 0171 57100065 7111 6060 379

Εθνική Τράπεζα
ΙΒΑΝ: GR35 0110 4610 0000 4614 803 2561

Κατά την προσέλευση και την παραμονή στην αίθουσα των εργαστηρίων θα πρέπει να τηρούνται τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον (COVID 19).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Πολιτισμού ΔΟΠΑΡ: Διαγοριδών 3, Ρόδος
Υπεύθυνη: Ειρήνη Συμιακού
Τηλ.: 22410 26385 (εσωτερικό 4)

Eimail: politismosdopar@gmail.com

Οι ενήλικοι συμμετέχοντες των εργαστηρίων:

Να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους πιστοποιητικό εμβολιασμού, εφόσον έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό ή να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν ή να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο Cοvid-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν την έναρξη του μαθήματος, είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού (rapid test) εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την έναρξη του μαθήματος. Η αρνητική διάγνωση του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR και του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

Οι ανήλικοι συμμετέχοντες των εργαστηρίων:

Να πραγματοποιούν εβδομαδιαίο αυτοδιαγνωστικό ελέγχο (self-test) 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα του μαθήματος επιδεικνύοντας σχετική βεβαίωση ή πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό. για τις ηλικιακές ομάδες 12 -17 ετών ή να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Η προσέλευση / αποχώρηση από τους χώρους των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων θα γίνεται από μια είσοδο / έξοδο. Κατά την είσοδο στους χώρους των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Μεταξύ των συμμετεχόντων σε όλους τούς χώρους των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας.

Κατά την είσοδο στο χώρο το κάθε ενήλικο μέλος και ο γονέας / κηδεμόνας του ανήλικου μέλους θα γράφει τα στοιχεία του σε κατάλογο εισερχομένων εξερχομένων για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω covid -19.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος των παιδιών οι κηδεμόνες / γονείς συνίσταται να παραμένουν εκτός.