ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαίμαχοι Νήσου Ρόδου - Ρέιντζερς Γλασκώβης

Ποδοσφαιρικός αγώνας: Παλαίμαχοι Νήσου Ρόδου – Ρέιντζερς Γλασκώβης

Ποδοσφαιρικός αγώνας: Παλαίμαχοι Νήσου Ρόδου – Ρέιντζερς Γλασκώβης

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Τέρης Χατζηιωάννου, σας προσκαλούν στον Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Παλαιμάχων Νήσου Ρόδου – Ρέιντζερς Γλασκώβης που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ., στο Γήπεδο Ιαλυσού.

Αστέρες που έχουν γράψει λαμπρή ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την θρυλική ομάδα της Σκωτίας, αλλά και την Εθνική ομάδα της χώρας τους, βρίσκονται στην αποστολή των Ρέιντζερς και οι θεατές που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Οικονομιδείου» θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ., στο Γήπεδο Ιαλυσού. Την εκδήλωση διοργανώνει ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΔΟΠΑΡ.

Η Ρέιντζερς (Rangers) ιδρύθηκε το 1872 και είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, καθώς σε εγχώριο επίπεδο έχει κατακτήσει 55 πρωταθλήματα, αριθμός που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ κατάκτησης από οποιαδήποτε ομάδα, 34 κύπελλα και 27 λιγκ καπ, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Κυπελλούχων. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια από οποιοδήποτε άλλο σωματείο στον κόσμο.

ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαίμαχοι Νήσου Ρόδου - Ρέιντζερς Γλασκώβης

Ημερομηνία

09 Σεπ 2023
ΕΛΗΞΕ!

Ώρα

18:00

Τοπική Ώρα

  • Timezone: America/New_York
  • Ημερομηνία: 09 Σεπ 2023
  • Ώρα: 11:00

Ετικέτες

ΓΗΠΕΔΟ ΙΑΛΥΣΟΥ,
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τοποθεσία

ΓΗΠΕΔΟ ΙΑΛΥΣΟΥ

Διοργανωτής

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ

Άλλοι διοργανωτές

ΔΟΠΑΡ
ΔΟΠΑΡ
Τηλέφωνο
22410-26385
Email
dopar.gr@gmail.com
Website
https://www.dopar.gr/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ