Διαγωνισμός τραγουδιού, χορού, μουσικών οργάνων και ζωγραφικής

Διαγωνισμός τραγουδιού, χορού, μουσικών οργάνων και ζωγραφικής

Treasure of Hellas

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και μουσικής

Το φημισμένο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής “TREASURE OF HELLAS“,  έχοντας τη σταθερή υποστήριξη του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, αλλά και του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Τέρη Χατζηιωάννου, επιστρέφει για πέμπτη συνεχή χρονιά, διεξάγοντας τις εκδηλώσεις του στη Ρόδο. Το Φεστιβάλ, που χαίρει διεθνούς φήμης, είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ακαδημίας Πολιτιστικών και Εκπαιδευτικών Καινοτομιών.

Ο κύριος στόχος του Φεστιβάλ είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας για παιδιά και νέους, που προωθεί τη συνάντηση πολιτισμών, τη συζήτηση και τη δημιουργία ενός κλίματος κατανόησης και σεβασμού απέναντι στις όποιες πολιτισμικές και εθνικές διαφορές. Όλα αυτά, μέσω της τέχνης.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει Διεθνή Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό για διάφορες ηλικιακές ομάδες, στις κατηγορίες χορού, φωνητικής, θεάτρου και μουσικών οργάνων. Οι συμμετέχοντες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εμφανιστούν στο Κινηματοθέατρο Ρόδον και στο Δημοτικό θέατρο, για να παρουσιάσουν τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα σε ειδικούς διεθνούς φήμης, οι οποίοι και θα τους αξιολογήσουν.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Διαγωνισμός τραγουδιού, χορού, μουσικών οργάνων και ζωγραφικής, Σάββατο 21/10 Απο 9:00 εως 19:00 στο Δημοτικό θέατρο και Ρόδον

Ημερομηνία

21 Οκτ 2023
ΕΛΗΞΕ!

Ώρα

09:00 - 19:00

Τοπική Ώρα

  • Timezone: America/New_York
  • Ημερομηνία: 21 Οκτ 2023
  • Ώρα: 02:00 - 12:00

Ετικέτες

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ,
ΡΟΔΟΝ,
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τοποθεσία

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΔΟΥ

Διοργανωτής

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ

Άλλοι διοργανωτές

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Website
http://www.pnai.gov.gr/
ΔΟΠΑΡ
ΔΟΠΑΡ
Τηλέφωνο
22410-26385
Email
dopar.gr@gmail.com
Website
https://www.dopar.gr/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ