Παρουσίαση βιβλίου, ομιλία Κώστα Κρομμύδα

Παρουσίαση βιβλίου, ομιλία Κώστα Κρομμύδα

Παρουσίαση βιβλίου, ομιλία Κώστα Κρομμύδα

«Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω»

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου – ΔΟΠΑΡ σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα και τη στήριξη του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, διοργανώνουν ομιλία του συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα με επίκεντρο την γυναίκα. Αφορμή της ομιλίας το νέο του βιβλίο «Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω» .

Η εκδήλωση, που αποτελεί μέρος σε μία από τις μεγαλύτερες περιοδείες του Κώστα Κρομμύδα για την παρουσίαση του νέου του συγκλονιστικού μυθιστορήματος, με περισσότερες από 51 στάσεις σε όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού  Σχολείου Ρόδου (Λεωφ. Ρόδου-Λίνδου, Κόμβος Κοσκινού).

Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά το σύνολο λαϊκής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Προλογίζει η κα Παρισίδη Γιώτα (Οικονομολόγος-Συγγραφέας) και χαιρετισμό απευθύνει η  Προϊσταμένη του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), Ειρήνη Συμιακού.

Ο Κώστας Κρομμύδας ξεκίνησε να γράφει το 2011 και από τότε έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του. Το βιβλίο του «Ακάκιε» (εκδόσεις Διόπτρα) βραβεύτηκε το 2021 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς, ενώ το έργο του «Ουρανόεσσα» (εκδόσεις Διόπτρα)  το 2017 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα-έμπνευση».

Στο νέο του μυθιστόρημα «Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα στις 4 Μαΐου του 2023, ο Κ. Κρομμύδας περιγράφει το πορτρέτο μιας μαγευτικής, μελωδικής εποχής και μιας αλησμόνητης ιστορίας αγάπης. Μιας αγάπης ελεύθερης, που σε φωτίζει και σε κάνει να τραγουδάς όπου κι αν βρεθείς… Ένας ύμνος για την ανθρώπινη θέληση και τη δύναμη που μπορεί να αντλήσει κανείς από τις ίδιες του τις στάχτες. Μια συγκινητική ιστορία που λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός για τις προσπάθειες των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών που επαναστατούν με τρόπο αθόρυβο. Αλίμονο αν βρεθείς στο διάβα τους…

Στην παρουσίαση θα γίνουν συζητήσεις για την Αθήνα της δεκαετίας του 1960, τις γυναίκες και συγκεκριμένα για τη Μενεξιά. Μια γυναίκα που προσπαθεί να διεκδικήσει τα όνειρά της κόντρα σε κανόνες και εμπόδια, κόντρα σε όσους θέλησαν να την κάνουν να σωπάσει. Θα μιλήσουμε για αγάπες, πάθη, αδικίες, όνειρα. Σας περιμένουμε!

Παρουσίαση βιβλίου, ομιλία Κώστα Κρομμύδα

Ημερομηνία

28 Μάι 2023
ΕΛΗΞΕ!

Ώρα

19:00

Τοπική Ώρα

  • Timezone: America/New_York
  • Ημερομηνία: 28 Μάι 2023
  • Ώρα: 12:00

Ετικέτες

Μουσικό Σχολείο Ρόδου,
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τοποθεσία

Μουσικού  Σχολείου Ρόδου
Λεωφ. Ρόδου-Λίνδου, Κόμβος Κοσκινού

Διοργανωτής

ΔΟΠΑΡ
ΔΟΠΑΡ
Τηλέφωνο
22410-26385
Email
dopar.gr@gmail.com
Website
https://www.dopar.gr/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Άλλοι διοργανωτές

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ
Website
https://www.dopar.gr/diethnes-kentro-syggrafeon-metafraston-rodou/
Εκδόσεις Διόπτρα
Εκδόσεις Διόπτρα
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
Τηλέφωνο
22410-67850
Website
http://www.musicschoolrhodes.gr