ΣΥΝΑΥΛΙΑ: "...και πολύ ν’ αγαπάς τους ανθρώπους".

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: “…και πολύ ν’ αγαπάς τους ανθρώπους”

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: “…και πολύ ν’ αγαπάς τους ανθρώπους”.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, διοργανώνει μια ακόμη συναυλία με την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου, την Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου και την Εφηβική ορχήστρα με τίτλο: «… Και πολύ ν’ αγαπάς τους ανθρώπους!».

Η συναυλία αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στις 8:30 με ελεύθερη είσοδο, στον Προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου (Μεσαιωνική Πόλη-πλατεία Ωρολογίου), θα αποτελείται από δύο (άτυπα μέρη), διάρκειας 35 λεπτών περίπου το καθένα.

Στο ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, η Εφηβική Ορχήστρα που δημιουργεί ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης, θα συναντήσει την Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου. Ένα σύνολο περίπου 60 παιδιών και νέων που θα παρουσιάσουν συνθέσεις των: Μπάχ, Μπετόβεν, Μότσαρτ, Σούμπερτ, Μποροντίν, Κυπουργού κ.ά. Σ’ αυτό το πρώτο μέρος, θα διευθύνει ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης.

Στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου, θα παρουσιάσει μια σειρά τραγουδιών διαφορετικών έως και πολύ διαφορετικών μεταξύ τους. Ανάμεσα τους και ένα μέρος από τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και ποίηση Βασίλη Ρώτα. Την διδασκαλία της χορογραφίας την οποία αποδίδουν μέλη της Χορωδίας, έκανε η κ. Έλλη Παρασκευά. Στο πιάνο θα είναι ο Δημήτρης Ιωσήφ. Κρουστά θα παίξει η Άννα Νικητιάδη. Διδασκαλία – Διεύθυνση: Γιώργος Σακελλαρίδης.

Όσο για τον τίτλο της συναυλίας, «…Και πολύ ν’ αγαπάς τους ανθρώπους!», έχει να κάνει με την πεποίθηση όσων δουλεύουν στην Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου, ότι δεν αρκεί η αγάπη για τη μουσική. Αυτό που προέχει είναι η αγάπη για τον άνθρωπο, το «μοιράζομαι», το νοιάζομαι γι’ αυτόν… μια και μπορώ να νοιάζομαι για τον εαυτό μου!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: "...και πολύ ν’ αγαπάς τους ανθρώπους".

Ημερομηνία

02 Απρ 2023
ΕΛΗΞΕ!

Ώρα

20:30

Τοπική Ώρα

  • Timezone: America/New_York
  • Ημερομηνία: 02 Απρ 2023
  • Ώρα: 13:30

Ετικέτες

ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τοποθεσία

ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ - ΡΟΔΟΣ

Διοργανωτής

ΔΟΠΑΡ
ΔΟΠΑΡ
Τηλέφωνο
22410-26385
Email
dopar.gr@gmail.com
Website
https://www.dopar.gr/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ