Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2022

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2022

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2022

Το ιστορικότερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας «επανεκκινεί» το μελωδικότερο καλοκαίρι!

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής επιστρέφει δυναμικά για 23η συνεχόμενη χρονιά με ζωντανές εκδηλώσεις για τους απανταχού μουσικόφιλους! Και φέτος, θα σμίξουμε ξανά στους πιο εμβληματικούς χώρους της Ελλάδας μετά από δύο «άρρυθμα» χρόνια μουσικής αναστολής. Η συλλογική εμπειρία σε ζωντανούς δρόμους και γεμάτες πλατείες, σε καταπράσινα βουνά και σε γαλανόλευκα νησιά…θα αντικαταστήσουν κάθε εικονική πραγματικότητα. Φέτος, η Μουσική χτυπάει δυνατά και της αξίζει να πετάξει ψηλά!

Η Ρόδος δίνει και φέτος ένα δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή του χρόνου με πέντε, ανοικτές για το κοινό, εκδηλώσεις. Διοργανωτές είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου και το Μουσικό Σχολείο Ρόδου. Την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής συντονίζει το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής. Ο Εθνικός Φορέας Συντονισμού των Διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και Ιδρυτικό Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου είναι η Αστική Μη-Κερδοσκοπική εταιρεία Μ.Ε.Σ.Ο.

22, 23, 24/06 Αμφιθέατρο Μουσικού Σχολείου Ρόδου, 20:00

Μαθητικές Συναυλίες

Ημερομηνία

23 Ιούν 2022
ΕΛΗΞΕ!

Ώρα

20:00

Τοπική Ώρα

  • Timezone: America/New_York
  • Ημερομηνία: 23 Ιούν 2022
  • Ώρα: 13:00

Ετικέτες

Μουσικό Σχολείο Ρόδου,
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τοποθεσία

Αμφιθέατρο Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Διοργανωτής

ΔΟΠΑΡ
ΔΟΠΑΡ
Τηλέφωνο
22410-26385
Email
dopar.gr@gmail.com
Website
https://www.dopar.gr/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ