Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6η Ανάβαση Πανορμίτη

17/10/2020 @ 08:00 - 18/10/2020 @ 17:00

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την 6η ανάβαση Πανορμίτη

 

Στις 17 , 18/10/2020 πραγματοποιείται η 6η ποδηλατική ανάβαση Πανορμίτη που συνδιοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.)  ,τον Α.Σ.Ρ. ΕΛΑΦΟΣ , την Ιερά Μονή Πανορμίτη και τον Δήμο Σύμης .

Στους αγώνες συμμετέχουν ένδεκα (11) σωματεία μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ , Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ , ΡΟΔΗΛΙΟΣ ΠΟΡ Α.Ο. ΑΘΛΟΣ , Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ , ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ , ΠΟ ΚΩ , ΠΟ ΙΒΙΣΚΟΣ ,  ΠΟ ΒΟΛΟΣ , ΟΦΝΙ , ΤΑΛΩΣ  και ο αριθμός των αθλητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή  έχει ξεπεράσει τους 100 στις επίσημες κατηγορίες της Ε.Ο.Π. η οποία έχει εκδώσει και την σχετική έγκριση της .

Πρόκειται για αγώνες ατομικής χρονομέτρησης  όπου δοκιμάζεται η αντοχή, το θάρρος , η δύναμη του σώματος και της ψυχής !

Το Σάββατο 17/10/2020 απόγευμα θα πραγματοποιηθεί  η Ανάβαση 2,4 χλμ. για τις κατηγορίες ΜΙΝΙ και 5 χλμ. για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ .

Οι προηγούμενες διοργανώσεις έχουν αποδείξει την θεαματική, αλλά και ταυτόχρονα συγκινητική  προσπάθεια των μικρών, αλλά με  μεγάλη ψυχή αθλητών που σημειώνουν απίθανους χρόνους στην ατομική χρονομέτρηση!

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί  η μεγάλη ΑΝΑΒΑΣΗ  απόστασης 12 χλμ. με μέση κλίση διαδρομής 5,5 για τις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ , ΜΑΣΤΕΡ  και ΟΠΕΝ  από την Ιερά Μονή Πανορμίτη έως την περιοχή Στρατερί  , στον ορεινό όγκο που οδηγεί  στη Σύμη και έχει θέα από ψηλά την Ιερά Μονή και το λιμάνι του Πανορμίτη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την συνεργασία της Αστυνομικής Δ/σης Δωδ/σου και του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και του Κέντρου Υγείας για την ιατρική κάλυψη .

Την   μετακίνηση των αθλητών και των συνοδών έχει αναλάβει η ναυτιλιακή Δωδεκάνησος Sea Ways και η συνδρομή της  όπως πάντα,  είναι αποτελεσματική .

Επίσημος Αλυτάρχης των αγώνων ο Σπύρος Τάντης .

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Ρ. Έλαφος ευχαριστεί θερμά όλους τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές του αγώνα και ευχόμεθα καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17/10/2020 @ 08:00
Τέλος:
18/10/2020 @ 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση: